Currency Converter:

Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: TL Losing Winning

Deniz Gezmiş Ve Arkadaşları Aranma Afişi

41x28cm

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Deniz Gezmiş Ve Arkadaşları Aranma Afişi-41x28cm

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Deniz Gezmiş Ve Arkadaşları Aranma Afişi-41x28cm

    TLSold
  • Osmanlı Donanma Cemiyeti "Donanma-yı Osmanî Muavenet-i Millîye" Yardım Kumbarası Bronz Plakası-9x12cm Donanma Cemiyeti, gerçek adıyla Donanma-yı Osmanî Muavenet-i Millîye Cemiyeti, 19 Temmuz 1909'da Yağcızade Şefik Bey isminde bir tüccarın öncülüğünde kurulan, halktan ve sivil kurumlardan maddi yardım elde edip Osmanlı Donanması'nı güçlendirmeyi amaçlayan bir kurumdur.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Osmanlı Donanma Cemiyeti "Donanma-yı Osmanî Muavenet-i Millîye" Yardım Kumbarası Bronz Plakası-9x12cm Donanma Cemiyeti, gerçek adıyla Donanma-yı Osmanî Muavenet-i Millîye Cemiyeti, 19 Temmuz 1909'da Yağcızade Şefik Bey isminde bir tüccarın öncülüğünde kurulan, halktan ve sivil kurumlardan maddi yardım elde edip Osmanlı Donanması'nı güçlendirmeyi amaçlayan bir kurumdur.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Özel Kadife Çerçevesinde Orijinal Hilal-i Ahmer Kolluğu Ve Orijinal Gümüş Mini İmtiyaz Madalyası-26x21cm Osmanlı Dönemi Hilal-i ahmer Cemiyeti Üyesine Ait Özel Yaptırım Birleştirilmiş Madalya Ve Kolluk Lootu

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Osmanlı Dönemi Özel Kadife Çerçevesinde Orijinal Hilal-i Ahmer Kolluğu Ve Orijinal Gümüş Mini İmtiyaz Madalyası-26x21cm Osmanlı Dönemi Hilal-i ahmer Cemiyeti Üyesine Ait Özel Yaptırım Birleştirilmiş Madalya Ve Kolluk Lootu

    TLSold
  • 1947-1948 2 Adet Gümüş 1 Lira

    Lot No: 4

    Lot: 4

    1947-1948 2 Adet Gümüş 1 Lira

    TLSold
  • 12 Adet İngiliz Gümüş Kaplama Takım

    Lot No: 5

    Lot: 5

    12 Adet İngiliz Gümüş Kaplama Takım

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Türkiye Cumhuriyeti Zabıtına Aittir" Yazılı Bronz Dürbün

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Türkiye Cumhuriyeti Zabıtına Aittir" Yazılı Bronz Dürbün

    TLSold
  • 33 Habbe Arpa Kesim Deve Kemiği Tesbih

    Lot No: 7

    Lot: 7

    33 Habbe Arpa Kesim Deve Kemiği Tesbih

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "İnzibat-ı Askeriye Memuru" Yazılı Bronz Ferahi(Gorget)-12x5cm Ferahi: Osmanlı döneminde, polis ve inzibat görevlilerinin boyunlarına taktıkları, üstü yazılı, ayça biçiminde metal arma.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "İnzibat-ı Askeriye Memuru" Yazılı Bronz Ferahi(Gorget)-12x5cm Ferahi: Osmanlı döneminde, polis ve inzibat görevlilerinin boyunlarına taktıkları, üstü yazılı, ayça biçiminde metal arma.

    TLSold
  • 15 Adet Osmanlı Dönemi Penez

    Lot No: 9

    Lot: 9

    15 Adet Osmanlı Dönemi Penez

    TLSold
  • Cumhuriyet Başları Ahşap Üzeri El Boyama Takunya

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Cumhuriyet Başları Ahşap Üzeri El Boyama Takunya

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Alpaka Kahve Fincanı

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Osmanlı Dönemi Alpaka Kahve Fincanı

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi 2 Adet Osmanlıca Yazılı Mermi Kovanı

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Osmanlı Dönemi 2 Adet Osmanlıca Yazılı Mermi Kovanı

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Ayyıldızşı Köy İşi Tütün Tabakası

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Osmanlı Dönemi Ayyıldızşı Köy İşi Tütün Tabakası

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Çekme Hat Yazı-33x26cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Çekme Hat Yazı-33x26cm

    TLSold
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı Gümüş 50 Lira

    Lot No: 15

    Lot: 15

    30 Ağustos Zafer Bayramı Gümüş 50 Lira

    TLSold
  • Kore Savaşı Hatırası Mineli Rozet-Türkiye, TBMM'nin 30 Haziran 1950 tarihli oturumunda verilen karar çerçevesinde Kore'ye asker gönderdi. Kore'ye asker gönderme fikri, halihazırdaki hükûmetin (DP) politikası gereği, artan Sovyet Rusya tehdidine karşı NATO'ya üye olabilmek için bir fırsat olarak görüldü.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Kore Savaşı Hatırası Mineli Rozet-Türkiye, TBMM'nin 30 Haziran 1950 tarihli oturumunda verilen karar çerçevesinde Kore'ye asker gönderdi. Kore'ye asker gönderme fikri, halihazırdaki hükûmetin (DP) politikası gereği, artan Sovyet Rusya tehdidine karşı NATO'ya üye olabilmek için bir fırsat olarak görüldü.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Yazma Kitap-7 yaprak 21x16cm

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Yazma Kitap-7 yaprak 21x16cm

    TLSold
  • 1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 32 Numara

    Lot No: 18

    Lot: 18

    1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 32 Numara

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "1323 Fabrika-i Askeriye Trabzon Muhafız Liman Memurluğuna Ait" Yazılı Çok Nadir Bronz Denizci Dürbünü-açık ölçü:39cm kapalı ölçü:17cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "1323 Fabrika-i Askeriye Trabzon Muhafız Liman Memurluğuna Ait" Yazılı Çok Nadir Bronz Denizci Dürbünü-açık ölçü:39cm kapalı ölçü:17cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Resneli Niyazı Hatıratının Makbuzu-21x13cm1897 Türk-Yunan Savaşı’ndaki başarıları ile tanınmış bir askerdi. İttihat ve Terakkî Cemiyeti’ne katılarak cemiyetin ileri gelenleri arasına girdi. 3 Temmuz 1908 Cuma günü, emrindeki askerlerle Makedonya dağlarına çıkarak II. Meşrutiyet’in ilanına yol açan ayaklanmanın lideri oldu. Meşrutiyet’in ilanından sonra döndüğü Selanik’te “Hürriyet kahramanı” olarak karşılandı.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Osmanlı Dönemi Resneli Niyazı Hatıratının Makbuzu-21x13cm1897 Türk-Yunan Savaşı’ndaki başarıları ile tanınmış bir askerdi. İttihat ve Terakkî Cemiyeti’ne katılarak cemiyetin ileri gelenleri arasına girdi. 3 Temmuz 1908 Cuma günü, emrindeki askerlerle Makedonya dağlarına çıkarak II. Meşrutiyet’in ilanına yol açan ayaklanmanın lideri oldu. Meşrutiyet’in ilanından sonra döndüğü Selanik’te “Hürriyet kahramanı” olarak karşılandı.

    TLSold
  • Merhum Cumhurbaşkanı Bülent Ecevit'in Görselinin Bulunduğu Seçim Kampanyası İçin Yaptırılmış 12 Adet Kutusunda Kalem Seti

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Merhum Cumhurbaşkanı Bülent Ecevit'in Görselinin Bulunduğu Seçim Kampanyası İçin Yaptırılmış 12 Adet Kutusunda Kalem Seti

    TLSold
  • 1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 11 Numara

    Lot No: 22

    Lot: 22

    1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 11 Numara

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Usta Damgalı Padişah Ferman Guburu-28cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Osmanlı Dönemi Usta Damgalı Padişah Ferman Guburu-28cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Rüsumat" Yazılı Rüsumat Gemisi Personel Plakası-5x6,5cm Rüsumat No 4 Türk Kurtuluş Savaşında görev almış ve önemli hizmetler görmüş bir gemidir. Hikayesi: Yunan ve İngiliz savaş gemileri, Mondros Mütarekesi’nin sonucu olarak Karadeniz’de devriye geziyor ve Kurtuluş Savaşı için cepheye mühimmat taşıyan gemileri yakalamaya çalışıyordu. Mustafa Kemal’in emrine uyarak, Kurtuluş Savaşı’na destek olmak için düşman gemilerini atlatıp Karadeniz’e açılan Rüsumat No:4, büyük bir gemi değildi. 33 metre boyunda, genişçe bir ön güvertesi, dümen ve baş altında iki kapalı ambarı bulunan kahraman gemi Rüsumat No:4, 15 Ağustos 1921’de iki top ve 350 sandık cephaneyi Batum’dan yükleyerek yükünü bir an önce İnebolu’ya yetiştirme çabasındaydı çünkü Sakarya Savaşı başlamak üzereydi. Gemi, 17 Ağustos’ta Ordu’ya vardı. Kimi eksikleri gidermek ve düşman gemileri hakkında bilgi almak için iskeleye yanaştı ancak haberler kötüydü. Düşman gemileri hem batıdan hem doğudan ilerliyordu, dolayısıyla Rüsumat No:4’ün her an yakalanma tehlikesi vardı. Yunan gemisine yakalanmaması için 1921 yılında Ordu sahilinde batırılan gemi, tehlikenin geçmesinin ardından halkın da katılımıyla deniz yüzeyine çıkartılarak yeniden yüzdürüldü. Böylece Rüsumat No:4 Gemisi Kurtuluş Savaşı ve dünya denizcilik tarihinin unutulmaz kahramanlık destanlarından biri olarak anılarda yerini aldı.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Rüsumat" Yazılı Rüsumat Gemisi Personel Plakası-5x6,5cm Rüsumat No 4 Türk Kurtuluş Savaşında görev almış ve önemli hizmetler görmüş bir gemidir. Hikayesi: Yunan ve İngiliz savaş gemileri, Mondros Mütarekesi’nin sonucu olarak Karadeniz’de devriye geziyor ve Kurtuluş Savaşı için cepheye mühimmat taşıyan gemileri yakalamaya çalışıyordu. Mustafa Kemal’in emrine uyarak, Kurtuluş Savaşı’na destek olmak için düşman gemilerini atlatıp Karadeniz’e açılan Rüsumat No:4, büyük bir gemi değildi. 33 metre boyunda, genişçe bir ön güvertesi, dümen ve baş altında iki kapalı ambarı bulunan kahraman gemi Rüsumat No:4, 15 Ağustos 1921’de iki top ve 350 sandık cephaneyi Batum’dan yükleyerek yükünü bir an önce İnebolu’ya yetiştirme çabasındaydı çünkü Sakarya Savaşı başlamak üzereydi. Gemi, 17 Ağustos’ta Ordu’ya vardı. Kimi eksikleri gidermek ve düşman gemileri hakkında bilgi almak için iskeleye yanaştı ancak haberler kötüydü. Düşman gemileri hem batıdan hem doğudan ilerliyordu, dolayısıyla Rüsumat No:4’ün her an yakalanma tehlikesi vardı. Yunan gemisine yakalanmaması için 1921 yılında Ordu sahilinde batırılan gemi, tehlikenin geçmesinin ardından halkın da katılımıyla deniz yüzeyine çıkartılarak yeniden yüzdürüldü. Böylece Rüsumat No:4 Gemisi Kurtuluş Savaşı ve dünya denizcilik tarihinin unutulmaz kahramanlık destanlarından biri olarak anılarda yerini aldı.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Karakalem Tablo-Enver Paşa Olduğu Düşünülüyor. 47x37cm

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Osmanlı Dönemi Karakalem Tablo-Enver Paşa Olduğu Düşünülüyor. 47x37cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Savatlı Gümüş Yaka İğnesi-6cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Osmanlı Dönemi Savatlı Gümüş Yaka İğnesi-6cm

    TLSold
  • 1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 33 Numara

    Lot No: 27

    Lot: 27

    1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 33 Numara

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Yazma Nota Defteri-26x19cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Yazma Nota Defteri-26x19cm

    TLSold
  • TBMM Büyük Millet Meclisinden Milletvekillerine Özel Verilmiş Altın Kaplama Mineli Madalya

    Lot No: 29

    Lot: 29

    TBMM Büyük Millet Meclisinden Milletvekillerine Özel Verilmiş Altın Kaplama Mineli Madalya

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Smyre"İzmir" Su Kemerleri Gravürü-55x40cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Osmanlı Dönemi Smyre"İzmir" Su Kemerleri Gravürü-55x40cm

    TLSold
  • 1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 32 Numara

    Lot No: 31

    Lot: 31

    1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 32 Numara

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Çanakkale Kalemlik-Çatlağı Fotoğraflarda Yer Almaktadır

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Osmanlı Dönemi Çanakkale Kalemlik-Çatlağı Fotoğraflarda Yer Almaktadır

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi 2 Adet Esat Paşa Kağıt 10 Para-Esat Paşa’nın Arnavutluk demir yollarını yaptırırken paranın bitmesi üzerine bastırdığı ve daha sonra bedeli ödenerek geri toplatılan nadir 10 para. Arnavutkuk demir yolları yapılırken para sıkıntısı çekilmesi üzerine paralar Dersaadetten gelene kadar kullanılmak üzere Esad Paşa tarafından para yerine bastırılmış ve kullanılmıştır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Osmanlı Dönemi 2 Adet Esat Paşa Kağıt 10 Para-Esat Paşa’nın Arnavutluk demir yollarını yaptırırken paranın bitmesi üzerine bastırdığı ve daha sonra bedeli ödenerek geri toplatılan nadir 10 para. Arnavutkuk demir yolları yapılırken para sıkıntısı çekilmesi üzerine paralar Dersaadetten gelene kadar kullanılmak üzere Esad Paşa tarafından para yerine bastırılmış ve kullanılmıştır.

    TLSold
  • 4 Adet El İşçilikli Köy İşi Eşarplar

    Lot No: 34

    Lot: 34

    4 Adet El İşçilikli Köy İşi Eşarplar

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Kutusunda Hattat Kalem Uçları

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Osmanlı Dönemi Kutusunda Hattat Kalem Uçları

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi El İşi Boncuk Örme Ve Gümüş Tokalı Kemer-90cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Osmanlı Dönemi El İşi Boncuk Örme Ve Gümüş Tokalı Kemer-90cm

    TLSold
  • 1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 11 Numara

    Lot No: 37

    Lot: 37

    1293 Abdulhamit Gümüş 5 Kuruş 11 Numara

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca"Afiyet Olsun Efendim" Yazılı Porselen Tabak-25cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca"Afiyet Olsun Efendim" Yazılı Porselen Tabak-25cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Asakir-i Şahane (Padişahın Askerleri) Kemer Üstü Plaka-4,5x4,5cm "Asakir-i Şahane”, Osmanlı ordusuna atfedilen; padişahın askerleri, bütün askerler, ordu için kullanılan tabirdir.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Osmanlı Dönemi Asakir-i Şahane (Padişahın Askerleri) Kemer Üstü Plaka-4,5x4,5cm "Asakir-i Şahane”, Osmanlı ordusuna atfedilen; padişahın askerleri, bütün askerler, ordu için kullanılan tabirdir.

    TLSold
  • Darphane Poşetinde Açılmamış Yeni 5 Türk Lirası-100 adet

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Darphane Poşetinde Açılmamış Yeni 5 Türk Lirası-100 adet

    TLSold
  • 16 Adet Osmanlı Dönemi Evraklar Lootu

    Lot No: 41

    Lot: 41

    16 Adet Osmanlı Dönemi Evraklar Lootu

    TLSold
  • Dunhill Marka Gazlı Çakmak-Çalışır Durumda Kusursuz Alfred Dunhill Limited, ÇAKMAK, hazır giyim, özel ve ısmarlama erkek giyim, deri ürünler ve aksesuarlarda uzmanlaşmış bir İngiliz lüks ürünleri markasıdır. Şirketin merkezi Westminster, City of Westminster, Londra'dadır ve burada bir deri atölyesinin sahibi ve işletmecisidir.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Dunhill Marka Gazlı Çakmak-Çalışır Durumda Kusursuz Alfred Dunhill Limited, ÇAKMAK, hazır giyim, özel ve ısmarlama erkek giyim, deri ürünler ve aksesuarlarda uzmanlaşmış bir İngiliz lüks ürünleri markasıdır. Şirketin merkezi Westminster, City of Westminster, Londra'dadır ve burada bir deri atölyesinin sahibi ve işletmecisidir.

    TLSold
  • Yavuz Şeker Ve Haşmet Zeybek Çizimi 2 Adet Osmanlı Beyleri Karikatür-30x19cm - 27x19cm

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Yavuz Şeker Ve Haşmet Zeybek Çizimi 2 Adet Osmanlı Beyleri Karikatür-30x19cm - 27x19cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Constantinople Galata Medjid Bey" Yazılı Eksiksiz Bronz Termometre-6x27cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Constantinople Galata Medjid Bey" Yazılı Eksiksiz Bronz Termometre-6x27cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi El Çekme Tesipli Hat Yazı-32x27cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Osmanlı Dönemi El Çekme Tesipli Hat Yazı-32x27cm

    TLSold
  • "Son Yüzyılda İzmir" 1949 Baskı Kitap-190 sayfa

    Lot No: 46

    Lot: 46

    "Son Yüzyılda İzmir" 1949 Baskı Kitap-190 sayfa

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Nadir Ahşap Cep Saati Kutusu-10x8cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Osmanlı Dönemi Nadir Ahşap Cep Saati Kutusu-10x8cm

    TLSold
  • 4 Adet El İşçilikli Köy İşi Eşarplar

    Lot No: 48

    Lot: 48

    4 Adet El İşçilikli Köy İşi Eşarplar

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Ebcet Yazılı El Kazıma Gümüş Tılsım Kolye

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Osmanlı Dönemi Ebcet Yazılı El Kazıma Gümüş Tılsım Kolye

    TLSold
  • 6 Adet Damgalı Eski Fincan Zarfı

    Lot No: 50

    Lot: 50

    6 Adet Damgalı Eski Fincan Zarfı

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca"Bu kin ki Müsebbibidir" Yazılı Hicri 1318 Tarihli Çok Nadir Tekke Sancak Alemi-15x27cm

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca"Bu kin ki Müsebbibidir" Yazılı Hicri 1318 Tarihli Çok Nadir Tekke Sancak Alemi-15x27cm

    TLSold
  • 1332 Mehmet Reşad 50"½" Kuruş Seri L-Haliyle

    Lot No: 52

    Lot: 52

    1332 Mehmet Reşad 50"½" Kuruş Seri L-Haliyle

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Savatlı Gümüş Ermeni Ve Van Usta Damgalı Nadir Mastaka-71gram bardakla birlikte ölçü:10cm çap:6,5cm Osmanlı dönemi gümüş üzeri savat işçilikle Van gülleri ile stilize edilerek yapılmış Van ve Ermeni Usta damgalı aynı zamanda sap kısmında çeşni işlemeleri ve küçük sahi damgası da bulunan orjinal dönem cam bardakli çok nadir şerbet mastakası

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Osmanlı Dönemi Savatlı Gümüş Ermeni Ve Van Usta Damgalı Nadir Mastaka-71gram bardakla birlikte ölçü:10cm çap:6,5cm Osmanlı dönemi gümüş üzeri savat işçilikle Van gülleri ile stilize edilerek yapılmış Van ve Ermeni Usta damgalı aynı zamanda sap kısmında çeşni işlemeleri ve küçük sahi damgası da bulunan orjinal dönem cam bardakli çok nadir şerbet mastakası

    TLSold
  • PCGS 55PPQ Sertifikalı 7. Emisyon IV. Tertip 5000 Türk Lirası 1990

    Lot No: 54

    Lot: 54

    PCGS 55PPQ Sertifikalı 7. Emisyon IV. Tertip 5000 Türk Lirası 1990

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Empyne"İzmir" Yazılı Georgidais ve Gaftanzoiklou Usta Damgalı 2 Adet Gümüş Tatlı Kaşığı-75gram

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Osmanlı Dönemi Empyne"İzmir" Yazılı Georgidais ve Gaftanzoiklou Usta Damgalı 2 Adet Gümüş Tatlı Kaşığı-75gram

    TLSold
  • PMG 30 Sertifikalı 5. Emisyon II. Tertip 2½ Türk Lirası Seri P7

    Lot No: 56

    Lot: 56

    PMG 30 Sertifikalı 5. Emisyon II. Tertip 2½ Türk Lirası Seri P7

    TLSold
  • "Berlin-Almanya" Baskı Çanakkale Harp Madalyası-Harp Madalyası, I. Dünya Savaşı'nda Osmanlı cephelerinde üstün cesaret ve kahramanlık gösteren Osmanlı ve İttifak Devletleri askerlerine V. Mehmed Reşad tarafından ilk kez 1 Mart 1915 tarihinde verilen askerî madalyadır. Osmanlı İmparatorluğu'nun son madalyasıdır.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    "Berlin-Almanya" Baskı Çanakkale Harp Madalyası-Harp Madalyası, I. Dünya Savaşı'nda Osmanlı cephelerinde üstün cesaret ve kahramanlık gösteren Osmanlı ve İttifak Devletleri askerlerine V. Mehmed Reşad tarafından ilk kez 1 Mart 1915 tarihinde verilen askerî madalyadır. Osmanlı İmparatorluğu'nun son madalyasıdır.

    TLSold
  • 1332 Mehmet Reşad 1 Lira P57

    Lot No: 58

    Lot: 58

    1332 Mehmet Reşad 1 Lira P57

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Orijinal 4. Derece Mecidi Nişanı Ortası Altındır-ORTASI ALTINDIR Asıl adı "Mecidi Nişanı" olmasına rağmen halk arasında "Mecidiye Nişanı" adıyla anılmaktadır. Mecidiye nişanının beş rütbesi vardı.dördüncü rütbesinden 3000 Adet basıldı. Mecidiye nişanının ortasında çemberle çevrili kabarık kısımda bir tuğra yer alır. Bu kısmın etrafında kırmızı mineli bir fon üzerinde “gayret, hamiyyet, sadakat” kelimeleri; altındaysa, 1268 (1851) tarihi yazılıdır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Osmanlı Dönemi Orijinal 4. Derece Mecidi Nişanı Ortası Altındır-ORTASI ALTINDIR Asıl adı "Mecidi Nişanı" olmasına rağmen halk arasında "Mecidiye Nişanı" adıyla anılmaktadır. Mecidiye nişanının beş rütbesi vardı.dördüncü rütbesinden 3000 Adet basıldı. Mecidiye nişanının ortasında çemberle çevrili kabarık kısımda bir tuğra yer alır. Bu kısmın etrafında kırmızı mineli bir fon üzerinde “gayret, hamiyyet, sadakat” kelimeleri; altındaysa, 1268 (1851) tarihi yazılıdır.

    TLSold
  • MDC 66GPQ Sertifikalı Vietnam 100 Dong 2016

    Lot No: 60

    Lot: 60

    MDC 66GPQ Sertifikalı Vietnam 100 Dong 2016

    TLSold
  • Orijinal Yeni Yazı İstiklal Madalyası-ORİJİNAL İstiklâl Madalyası, Türk Kurtuluş Savaşı’nda yararlılık gösteren askerlere ve sivillere, o dönemde milletvekili olanlara, savaşa katılan alayların sancaklarına, Erzurum ve Sivas kongrelerine katılanlara, İstiklâl Madalyası Kanunu adlı özel bir yasaya göre verilen madalyadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Orijinal Yeni Yazı İstiklal Madalyası-ORİJİNAL İstiklâl Madalyası, Türk Kurtuluş Savaşı’nda yararlılık gösteren askerlere ve sivillere, o dönemde milletvekili olanlara, savaşa katılan alayların sancaklarına, Erzurum ve Sivas kongrelerine katılanlara, İstiklâl Madalyası Kanunu adlı özel bir yasaya göre verilen madalyadır.

    TLSold
  • 1941 Gümüş İsmet İnönü 1 Lira

    Lot No: 62

    Lot: 62

    1941 Gümüş İsmet İnönü 1 Lira

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Hilal-i Ahmer Cemiyeti Gelibolu Şubesi Mühürü-yükseklik:35mm çap:40mm Hilal Ahmar İngilizce'de Kızılay anlamına geliyor. Osmanlı Döneminde Hilal Ahmar bir hayır kurumudur; Uluslararası Kızıl Haç'ın eşdeğeri. Hilal Ahmar, birçok İslam ülkesinde acil yardım, afet yardımı ve afet hazırlığı sağlayan, kar amacı gütmeyen, insani bir kuruluştur.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Osmanlı Dönemi Hilal-i Ahmer Cemiyeti Gelibolu Şubesi Mühürü-yükseklik:35mm çap:40mm Hilal Ahmar İngilizce'de Kızılay anlamına geliyor. Osmanlı Döneminde Hilal Ahmar bir hayır kurumudur; Uluslararası Kızıl Haç'ın eşdeğeri. Hilal Ahmar, birçok İslam ülkesinde acil yardım, afet yardımı ve afet hazırlığı sağlayan, kar amacı gütmeyen, insani bir kuruluştur.

    TLSold
  • 6. Emisyon II. Tertip 10 Türk Lirası 100 Adet TCMB Şeritli

    Lot No: 64

    Lot: 64

    6. Emisyon II. Tertip 10 Türk Lirası 100 Adet TCMB Şeritli

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi 1912 Yılında Agop Matbaasi Tarafından Tabedilmis Ahidi Atık Vahidi Cedid Orjinal Kendi Dönem Cildinde Kitabı Mukaddes İncil

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Osmanlı Dönemi 1912 Yılında Agop Matbaasi Tarafından Tabedilmis Ahidi Atık Vahidi Cedid Orjinal Kendi Dönem Cildinde Kitabı Mukaddes İncil

    TLSold
  • Hayvavnlar Serisi Tarsus Çatalburun Köpeği

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Hayvavnlar Serisi Tarsus Çatalburun Köpeği

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Çift Osmanlıca "Fetih Suresinin İlk Ayeti" Yazılı Dövme Bronz Ve Ajur İşçilikle Yapılmış Çok Nadir Tekke Alemi-35x17x18cm

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Osmanlı Dönemi Çift Osmanlıca "Fetih Suresinin İlk Ayeti" Yazılı Dövme Bronz Ve Ajur İşçilikle Yapılmış Çok Nadir Tekke Alemi-35x17x18cm

    TLSold
  • PMG 58 Sertifikalı 6. Emisyon II. Tertip 500 Türk Lirası M90

    Lot No: 68

    Lot: 68

    PMG 58 Sertifikalı 6. Emisyon II. Tertip 500 Türk Lirası M90

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Dövme Bronzdan Yapılmış Nadir Formlu Saray Mühendisi Şaakülü-10x11x11cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Osmanlı Dönemi Dövme Bronzdan Yapılmış Nadir Formlu Saray Mühendisi Şaakülü-10x11x11cm

    TLSold
  • 1965 Gümüş Half Dolar

    Lot No: 70

    Lot: 70

    1965 Gümüş Half Dolar

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Beykoz Cam Fabrikasında Özel Olarak Üretilmiş ALTIN DORELİ 3 Farklı Boy Ve Şekilde Nadir Parfüm Şişesi-13-15-16cm

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Osmanlı Dönemi Beykoz Cam Fabrikasında Özel Olarak Üretilmiş ALTIN DORELİ 3 Farklı Boy Ve Şekilde Nadir Parfüm Şişesi-13-15-16cm

    TLSold
  • 5. Emisyon VI. Tertip 50 Türk Lirası L40

    Lot No: 72

    Lot: 72

    5. Emisyon VI. Tertip 50 Türk Lirası L40

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Gümüş Üzeri Kabartma Motifli, Anzavur Zincirli, Hamayıl Tarzı Ve Uçlar 8 Köşe Yıldızlı Saraylı Ulak Guburu-59gram Uzunluk:35cm Ebat:13x4cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Osmanlı Dönemi Gümüş Üzeri Kabartma Motifli, Anzavur Zincirli, Hamayıl Tarzı Ve Uçlar 8 Köşe Yıldızlı Saraylı Ulak Guburu-59gram Uzunluk:35cm Ebat:13x4cm

    TLSold
  • Ankara Keçisi 1 Türk Lirası

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Ankara Keçisi 1 Türk Lirası

    TLSold
  • Fransız Brevete SDGD Damgalı Deri Üzeri Gümüş Aplikeli Para Cüzdanı-8x5x3cm İçi İpek Dışı Yılan Derisinden Mamul

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Fransız Brevete SDGD Damgalı Deri Üzeri Gümüş Aplikeli Para Cüzdanı-8x5x3cm İçi İpek Dışı Yılan Derisinden Mamul

    TLSold
  • Cumhuriyetin 50. Yılı Gümüş 100 Lira

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Cumhuriyetin 50. Yılı Gümüş 100 Lira

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Gümüş Üzeri Altın Vermiyeli Topkapı Sarayı Suları, Ayasofya Ve Galata Kulesi Yan Bordürlere Flora Deseni İle İşlenmiş Şerbet Mastakası-47,4gram 9x6cm Bardağı Orijinaldir.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Osmanlı Dönemi Gümüş Üzeri Altın Vermiyeli Topkapı Sarayı Suları, Ayasofya Ve Galata Kulesi Yan Bordürlere Flora Deseni İle İşlenmiş Şerbet Mastakası-47,4gram 9x6cm Bardağı Orijinaldir.

    TLSold
  • "Hagia Sofia" Ayasofya Hatırası Kartelasında

    Lot No: 78

    Lot: 78

    "Hagia Sofia" Ayasofya Hatırası Kartelasında

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Tuğralı Gümüş Ve Tütün Yaprağı Motifleri İle Süslenmiş Ağızlık-24,6gram 11cm

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Osmanlı Dönemi Tuğralı Gümüş Ve Tütün Yaprağı Motifleri İle Süslenmiş Ağızlık-24,6gram 11cm

    TLSold
  • 5. Emisyon VI. Tertip 10 Türk Lirası B46

    Lot No: 80

    Lot: 80

    5. Emisyon VI. Tertip 10 Türk Lirası B46

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Savatlı, 84 Ve Usta Damgalı Çil Kondisyon Gümüş Tütün Tabakası-112gram 10x6x3cm

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Osmanlı Dönemi Savatlı, 84 Ve Usta Damgalı Çil Kondisyon Gümüş Tütün Tabakası-112gram 10x6x3cm

    TLSold
  • Hayvanlar Serisi Karakulak

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Hayvanlar Serisi Karakulak

    TLSold
  • 19.yy Avusturya İmparatorluk Dönemi Teterlong İnsburck Marka Sarmal Altıgen Namlu, Hareli Çelik, Çift Tetik, Tek Horozlu Ve Metal Kısımları İşlemeli Nadir Model Tüfek-Uzunluk:115cm HOROZU KIRIKTIR

    Lot No: 83

    Lot: 83

    19.yy Avusturya İmparatorluk Dönemi Teterlong İnsburck Marka Sarmal Altıgen Namlu, Hareli Çelik, Çift Tetik, Tek Horozlu Ve Metal Kısımları İşlemeli Nadir Model Tüfek-Uzunluk:115cm HOROZU KIRIKTIR

    TLSold
  • 1895 10 Centesimi

    Lot No: 84

    Lot: 84

    1895 10 Centesimi

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Tamamı Osmanlıca Ayet Yazılı Bronz Şifa Tası-çap:15cm yükseklik:4cm

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Osmanlı Dönemi Tamamı Osmanlıca Ayet Yazılı Bronz Şifa Tası-çap:15cm yükseklik:4cm

    TLSold
  • 5. Emisyon IV. Tertip 500 Türk Lirası Y49

    Lot No: 86

    Lot: 86

    5. Emisyon IV. Tertip 500 Türk Lirası Y49

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Hacı Hakkı Efendi İnsiyalli Hankiyan Usta Damgalı Gümüş Savatlı Van Tabaka-128gram 10x6x3cm Osmanlı dönemi Hacı Hakkı Efendi Yadigarı kişiye özel olarak dönemin ünlü savat ustası Hankiyan tarafindan yapılmış ön yüzünde sağ tarafına Osmanlı pulu ortasına 12.11.1991 Van sol alt tarafına gül desenleri arasına insiyal işlenmiş komple savat damalı arka yüzü mektup zarfı formunda ortasına gül deseni ve savat islikle bezenmiş çok iyi kondusyonda gümüş savatlı tabaka

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Osmanlı Dönemi Hacı Hakkı Efendi İnsiyalli Hankiyan Usta Damgalı Gümüş Savatlı Van Tabaka-128gram 10x6x3cm Osmanlı dönemi Hacı Hakkı Efendi Yadigarı kişiye özel olarak dönemin ünlü savat ustası Hankiyan tarafindan yapılmış ön yüzünde sağ tarafına Osmanlı pulu ortasına 12.11.1991 Van sol alt tarafına gül desenleri arasına insiyal işlenmiş komple savat damalı arka yüzü mektup zarfı formunda ortasına gül deseni ve savat islikle bezenmiş çok iyi kondusyonda gümüş savatlı tabaka

    TLSold
  • 1293 2. Abdulhamid Mısır Bakır 2 Kuruş 33 Numara

    Lot No: 88

    Lot: 88

    1293 2. Abdulhamid Mısır Bakır 2 Kuruş 33 Numara

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Abdulhamid Tuğralı Gümüş Savatlı Tabaka-126gram 10x6x3cm Ön yüzü savat işçilikli abdulhamid tuğralı, defne yaprağı, vangülleri ve usta damgalı. Arka yüzü yine van gülleri, ve usta damgalı gümüş tabaka

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Osmanlı Dönemi Abdulhamid Tuğralı Gümüş Savatlı Tabaka-126gram 10x6x3cm Ön yüzü savat işçilikli abdulhamid tuğralı, defne yaprağı, vangülleri ve usta damgalı. Arka yüzü yine van gülleri, ve usta damgalı gümüş tabaka

    TLSold
  • Anadolu Yaban Koyunu 1 Türk Lirası

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Anadolu Yaban Koyunu 1 Türk Lirası

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Savatlı Gümüş Van Hükümet Binası Resmedilmiş Usta Damgalı Van Tabaka-122gram 10x6x3cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Osmanlı Dönemi Savatlı Gümüş Van Hükümet Binası Resmedilmiş Usta Damgalı Van Tabaka-122gram 10x6x3cm

    TLSold
  • PMG 55EPQ Sertifikalı 6. Emisyon II. Tertip 100 Türk Lirası H87

    Lot No: 92

    Lot: 92

    PMG 55EPQ Sertifikalı 6. Emisyon II. Tertip 100 Türk Lirası H87

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Tuğralı Gümüş Nadir Prior Saat Kutusu Şah Ve Çeşni Damgalı-85gram iç çap:50mm dış çap:60mm yükseklik:60mm Osmanlı döneminde Avrupa'dan özel olarak getirilen PRİOR saatlerinin konulması için yapılmış tuğra sahi ve çeşni damgalı üzeri kalem işçilikle çiçek ve şemse motifli çok nadir saat kabı

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Osmanlı Dönemi Tuğralı Gümüş Nadir Prior Saat Kutusu Şah Ve Çeşni Damgalı-85gram iç çap:50mm dış çap:60mm yükseklik:60mm Osmanlı döneminde Avrupa'dan özel olarak getirilen PRİOR saatlerinin konulması için yapılmış tuğra sahi ve çeşni damgalı üzeri kalem işçilikle çiçek ve şemse motifli çok nadir saat kabı

    TLSold
  • 1341 Bronz 100 Para

    Lot No: 94

    Lot: 94

    1341 Bronz 100 Para

    TLSold
  • Osamanlı Dönemi Rumi Motiflerle Süslenmiş Sekiz Köşe Bronz Kuyumcu Mücevher Kalıbı-4cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Osamanlı Dönemi Rumi Motiflerle Süslenmiş Sekiz Köşe Bronz Kuyumcu Mücevher Kalıbı-4cm

    TLSold
  • PMG 30 Sertifikalı 5. Emisyon V. Tertip 100 Türk Lirası A84

    Lot No: 96

    Lot: 96

    PMG 30 Sertifikalı 5. Emisyon V. Tertip 100 Türk Lirası A84

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Ermeni Teba İşi Gümüş Büyük Boy Hamail-155gram uzunluk:50cm silindir hamail:10x2cm üçgen:6x1cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Osmanlı Dönemi Ermeni Teba İşi Gümüş Büyük Boy Hamail-155gram uzunluk:50cm silindir hamail:10x2cm üçgen:6x1cm

    TLSold
  • 1960 İhtilal Gümüş 10 Lira

    Lot No: 98

    Lot: 98

    1960 İhtilal Gümüş 10 Lira

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Ihlamur Ağacından Mamul Üzeri Sedef Ayyıldız Kakma Subay Tabakası-13x9x1,5cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    Osmanlı Dönemi Ihlamur Ağacından Mamul Üzeri Sedef Ayyıldız Kakma Subay Tabakası-13x9x1,5cm

    TLSold
  • 1971 Gümüş 5 Mark

    Lot No: 100

    Lot: 100

    1971 Gümüş 5 Mark

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Rum İşi Gümüş Üzeri Kalem İşçilikli Prior Saat Kutusu-56gram çap:50mm yükseklik:50mm Osmanlı döneminde Avrupa'dan getirilen PRİOR cep saatleri için özel yapılmış gümüş kabartma motifli nadir saat kabı

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Osmanlı Dönemi Rum İşi Gümüş Üzeri Kalem İşçilikli Prior Saat Kutusu-56gram çap:50mm yükseklik:50mm Osmanlı döneminde Avrupa'dan getirilen PRİOR cep saatleri için özel yapılmış gümüş kabartma motifli nadir saat kabı

    TLSold
  • 7. Emisyon III. Tertip 250.000 Türk Lirası I01 - 7. Emisyon I. Tertip 250.000 Türk Lirası A03

    Lot No: 102

    Lot: 102

    7. Emisyon III. Tertip 250.000 Türk Lirası I01 - 7. Emisyon I. Tertip 250.000 Türk Lirası A03

    TLSold
  • 39gram Osmanlı Dönemi Tuğralı Ve Savatlı Gümüş Van İşi Çakmak Kını El Yapımı Çakmağıyla Beraber-4x3cm

    Lot No: 103

    Lot: 103

    39gram Osmanlı Dönemi Tuğralı Ve Savatlı Gümüş Van İşi Çakmak Kını El Yapımı Çakmağıyla Beraber-4x3cm

    TLSold
  • 6. Emisyon 5 - 10 - 20 - 50 - 100 Türk Lirası Loot

    Lot No: 104

    Lot: 104

    6. Emisyon 5 - 10 - 20 - 50 - 100 Türk Lirası Loot

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Yüksek Ayar Gümüş Patinalı Çil Kondisyon Yeni Çeri Tüfek Çaputluğu Kabartma, Flora, Cami, Selvi Ve Palamut Desenleri İşlenmiş-345gram 11x11x3cm

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Osmanlı Dönemi Yüksek Ayar Gümüş Patinalı Çil Kondisyon Yeni Çeri Tüfek Çaputluğu Kabartma, Flora, Cami, Selvi Ve Palamut Desenleri İşlenmiş-345gram 11x11x3cm

    TLSold
  • 9. Emisyon II. Tertip 5 Türk Lirası B590 000060 - 5 Türk Lirası B590 000061

    Lot No: 106

    Lot: 106

    9. Emisyon II. Tertip 5 Türk Lirası B590 000060 - 5 Türk Lirası B590 000061

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Yeşil Opal Cam Üzeri El Boyama Çiçek Desenli Gülebdan-29x8cm

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Osmanlı Dönemi Yeşil Opal Cam Üzeri El Boyama Çiçek Desenli Gülebdan-29x8cm

    TLSold
  • 1938 10 Kuruş

    Lot No: 108

    Lot: 108

    1938 10 Kuruş

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Taşlı Bronz Okçu Yüzüğü"Zihgir"-23mm

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Osmanlı Dönemi Taşlı Bronz Okçu Yüzüğü"Zihgir"-23mm

    TLSold
  • 1935 Gümüş 25 Kuruş

    Lot No: 110

    Lot: 110

    1935 Gümüş 25 Kuruş

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Gümüş İftihar Madalyası-2 Rebiülâhır 1306 ve 24 Teşrinisani 1304 senesinde II. Abdülhamid'in İrade-i Seniyyesiyle ihdas edilmiş olan bir madalyanın adıdır. Bu Madalya Devlete sadakat, şecaat ve hamiyyet ile hizmet etmiş bulunanlara mükâfat olarak verilmektedir

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Osmanlı Dönemi Gümüş İftihar Madalyası-2 Rebiülâhır 1306 ve 24 Teşrinisani 1304 senesinde II. Abdülhamid'in İrade-i Seniyyesiyle ihdas edilmiş olan bir madalyanın adıdır. Bu Madalya Devlete sadakat, şecaat ve hamiyyet ile hizmet etmiş bulunanlara mükâfat olarak verilmektedir

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Gümüş Sanay-i İftihar Madalyası-çap:32mm ağırlık:12.3gram 2 Rebiülâhır 1306 ve 24 Teşrinisani 1304 senesinde II. Abdülhamid'in İrade-i Seniyyesiyle ihdas edilmiş olan bir madalyanın adıdır. Bu Madalya Devlete SANAYİ ALANINDA sadakat, şecaat ve hamiyyet ile hizmet etmiş bulunanlara mükâfat olarak verilmektedir

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Osmanlı Dönemi Gümüş Sanay-i İftihar Madalyası-çap:32mm ağırlık:12.3gram 2 Rebiülâhır 1306 ve 24 Teşrinisani 1304 senesinde II. Abdülhamid'in İrade-i Seniyyesiyle ihdas edilmiş olan bir madalyanın adıdır. Bu Madalya Devlete SANAYİ ALANINDA sadakat, şecaat ve hamiyyet ile hizmet etmiş bulunanlara mükâfat olarak verilmektedir

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi 1. Dünya Savaşı Galiçya Rozeti

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Osmanlı Dönemi 1. Dünya Savaşı Galiçya Rozeti

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Rum Teba İşi Savatlı Gümüş Saat Kösteği-52gram

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Osmanlı Dönemi Rum Teba İşi Savatlı Gümüş Saat Kösteği-52gram

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Telkari Gümüş Mardin-Midyat-Ermeni Usta Guherse İşçilikli Gelin Hamayılı-95gram

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Osmanlı Dönemi Telkari Gümüş Mardin-Midyat-Ermeni Usta Guherse İşçilikli Gelin Hamayılı-95gram

    TLSold
  • Yüksek Ayar Külçe Gümüşten Yapılmış Osmanlı Devlet Armalı Madalya-28gram 4,5cm

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Yüksek Ayar Külçe Gümüşten Yapılmış Osmanlı Devlet Armalı Madalya-28gram 4,5cm

    TLSold
  • 195gram 18.yy İngiliz Yüksek Ayar Gümüşten Mamul Üzüm Ve Asmalar İle Bezenmiş El Yapımı Şaraplık Üzüm Bağ Bozum Makasları

    Lot No: 117

    Lot: 117

    195gram 18.yy İngiliz Yüksek Ayar Gümüşten Mamul Üzüm Ve Asmalar İle Bezenmiş El Yapımı Şaraplık Üzüm Bağ Bozum Makasları

    TLSold
  • 19.yy Osamanlı Pazarına Özel Üretilmiş Joailerie den Alexsandries Galata Constantinople Yazılı İpek Yeşili Mücevher Kutusu-12x11x3cm

    Lot No: 118

    Lot: 118

    19.yy Osamanlı Pazarına Özel Üretilmiş Joailerie den Alexsandries Galata Constantinople Yazılı İpek Yeşili Mücevher Kutusu-12x11x3cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Ketebeli Hicri 1262 Osmanlıca El Yazma Tebareke(Başta Yasin-i Şerif Süresinin ve diğer önemli Surelerin olduğu)-200sayfa 17x18cm 2. Görsel Ketebe'ye Aittir

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Osmanlı Dönemi Ketebeli Hicri 1262 Osmanlıca El Yazma Tebareke(Başta Yasin-i Şerif Süresinin ve diğer önemli Surelerin olduğu)-200sayfa 17x18cm 2. Görsel Ketebe'ye Aittir

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Saray İçin Bursa'da Özel Yapılmış Altın Tel Sırma İşlemeli Nadir Havlu-48x110cm

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Osmanlı Dönemi Saray İçin Bursa'da Özel Yapılmış Altın Tel Sırma İşlemeli Nadir Havlu-48x110cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca Yazılı Mevlevi Nadir Tesbih Kutusu-16x8cm

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca Yazılı Mevlevi Nadir Tesbih Kutusu-16x8cm

    TLSold
  • Sanatçı İmzalı Sulu Boya Tablo-37x37cm

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Sanatçı İmzalı Sulu Boya Tablo-37x37cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Kutusunda Hattat Kalem Uçları

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Osmanlı Dönemi Kutusunda Hattat Kalem Uçları

    TLSold
  • Ahmet Zühtü Paşa Hatıratı Kitap-80sayfa 23x16cm

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Ahmet Zühtü Paşa Hatıratı Kitap-80sayfa 23x16cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Gümüş Mini İmtiyaz Madalyası

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Osmanlı Dönemi Gümüş Mini İmtiyaz Madalyası

    TLSold
  • Eski Altınyaldız Sürahi Ve Kadeh Takımı-25cm

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Eski Altınyaldız Sürahi Ve Kadeh Takımı-25cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca Ahşap Üzeri El Yazma Hat Yazı-35x20cm

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca Ahşap Üzeri El Yazma Hat Yazı-35x20cm

    TLSold
  • 1293 Abdulhamid Gümüş 5 Kuruş 11 Numara

    Lot No: 128

    Lot: 128

    1293 Abdulhamid Gümüş 5 Kuruş 11 Numara

    TLSold
  • 4 Adet El İşçilikli Köy İşi Eşarplar

    Lot No: 129

    Lot: 129

    4 Adet El İşçilikli Köy İşi Eşarplar

    TLSold
  • 2 Adet Osmanlı Bakır Paralar

    Lot No: 130

    Lot: 130

    2 Adet Osmanlı Bakır Paralar

    TLSold
  • 2 Adet Kehribar Sigara Ağızlığı-8cm

    Lot No: 131

    Lot: 131

    2 Adet Kehribar Sigara Ağızlığı-8cm

    TLSold
  • Osmanlıca El Çekme Hat Yazı-55x23cm

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Osmanlıca El Çekme Hat Yazı-55x23cm

    TLSold
  • Kutusunda Eski Avrupa Ahşap Güzel Yazı Kalemleri Ve Uçları

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Kutusunda Eski Avrupa Ahşap Güzel Yazı Kalemleri Ve Uçları

    TLSold
  • Orijinal Omega Erkek Kol Saati Kutusu-11x6cm

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Orijinal Omega Erkek Kol Saati Kutusu-11x6cm

    TLSold
  • Karetta Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Karetta Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    TLSold
  • Zapyon Rum Kız Lisesi Evrakları 1947-21x15cm

    Lot No: 136

    Lot: 136

    Zapyon Rum Kız Lisesi Evrakları 1947-21x15cm

    TLSold
  • 2 Adet Sanatçı İmzalı Kütahya El Boyama Küllükler-14cm

    Lot No: 137

    Lot: 137

    2 Adet Sanatçı İmzalı Kütahya El Boyama Küllükler-14cm

    TLSold
  • Ahşap Eski Mürekkep Hokkası Ve Kutusunda Kalemleri-25cm

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Ahşap Eski Mürekkep Hokkası Ve Kutusunda Kalemleri-25cm

    TLSold
  • H. Kılıç İmzalı Tuval Üzaeri Yağlı Boya İstanbul Tablo-35x24cm

    Lot No: 139

    Lot: 139

    H. Kılıç İmzalı Tuval Üzaeri Yağlı Boya İstanbul Tablo-35x24cm

    TLSold
  • Sultan Ahmet Camii Görselli Kabartma İşçilikli Eski Ziynet Kutusu-13x8cm

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Sultan Ahmet Camii Görselli Kabartma İşçilikli Eski Ziynet Kutusu-13x8cm

    TLSold
  • Fildişi Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Fildişi Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Aykırı Form Çanakkale Sepet-27x19cm

    Lot No: 142

    Lot: 142

    Osmanlı Dönemi Aykırı Form Çanakkale Sepet-27x19cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Tekke İşi Mercanlı Mevlevi Takı-15cm

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Osmanlı Dönemi Tekke İşi Mercanlı Mevlevi Takı-15cm

    TLSold
  • 2 Adet Eski Metal Baskı Klişeleri-27x19cm-22x17cm

    Lot No: 144

    Lot: 144

    2 Adet Eski Metal Baskı Klişeleri-27x19cm-22x17cm

    TLSold
  • Koleksiyonluk Osmanlı Dönemi 10 Adet Tütün Kağıdı

    Lot No: 145

    Lot: 145

    Koleksiyonluk Osmanlı Dönemi 10 Adet Tütün Kağıdı

    TLSold
  • Karetta Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Karetta Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    TLSold
  • 1927-1928 İzmir Vilayeti Salnamesi-200sayfa 23x15cm

    Lot No: 147

    Lot: 147

    1927-1928 İzmir Vilayeti Salnamesi-200sayfa 23x15cm

    TLSold
  • Osamnlı Dönemi 19 Adet Kehribar, Akik, Necef, Doğal Taş Yüzük Taşları

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Osamnlı Dönemi 19 Adet Kehribar, Akik, Necef, Doğal Taş Yüzük Taşları

    TLSold
  • Eski Çanakkale El Boyama Vazo-18cm

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Eski Çanakkale El Boyama Vazo-18cm

    TLSold
  • 100 Kuruş Orta Yıldız-YENİ YAPIM

    Lot No: 150

    Lot: 150

    100 Kuruş Orta Yıldız-YENİ YAPIM

    TLSold
  • 10 Adet Kağıt Paralar Lootu

    Lot No: 151

    Lot: 151

    10 Adet Kağıt Paralar Lootu

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca"La fetta illa ali la seyfa illa zülfikar 1333" Yazılı 1333 Tarihli Boynuz Saplı Laz Yatağını-85cm

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca"La fetta illa ali la seyfa illa zülfikar 1333" Yazılı 1333 Tarihli Boynuz Saplı Laz Yatağını-85cm

    TLSold
  • Katalin Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Katalin Saplı Solingen Marka Avrupa Ustura

    TLSold
  • 10 Adet Madeni Paralar Lootu

    Lot No: 154

    Lot: 154

    10 Adet Madeni Paralar Lootu

    TLSold
  • Halil İmzalı Kağıt Üzeri Yağlı Boya Tablo-38x28cm

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Halil İmzalı Kağıt Üzeri Yağlı Boya Tablo-38x28cm

    TLSold
  • 3 Adet Kağıt Paralar Lootu

    Lot No: 156

    Lot: 156

    3 Adet Kağıt Paralar Lootu

    TLSold
  • Çalışır Durumda El Yapımı Eski Bebek Şemsiyesi-18cm

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Çalışır Durumda El Yapımı Eski Bebek Şemsiyesi-18cm

    TLSold
  • Ayyıldız Görselli Eski Kesme Cam Kağıt Ağırlığı-55gram 10cm

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Ayyıldız Görselli Eski Kesme Cam Kağıt Ağırlığı-55gram 10cm

    TLSold
  • 12 Adet Kağıt Paralar Lootu

    Lot No: 159

    Lot: 159

    12 Adet Kağıt Paralar Lootu

    TLSold
  • 1939 CHP Samsun Halk Evi Atatürk'ün Ölümü Üzerine Yası İçin Basılmış Kitap-22x15cm

    Lot No: 160

    Lot: 160

    1939 CHP Samsun Halk Evi Atatürk'ün Ölümü Üzerine Yası İçin Basılmış Kitap-22x15cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Çekme Meşk-43x32cm

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca El Çekme Meşk-43x32cm

    TLSold
  • 18 Adet Osmanlı-Cumhuriyet Madeni Paraları Lootu

    Lot No: 162

    Lot: 162

    18 Adet Osmanlı-Cumhuriyet Madeni Paraları Lootu

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Mübarek Etsin" Yazılı El Kazıma Boynuz Tarak-8x6cm

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "Mübarek Etsin" Yazılı El Kazıma Boynuz Tarak-8x6cm

    TLSold
  • 1925-1930 Cumhuriyet Başları Yüksek Rütbeli Askerlerin Taktığı Altın Vermiyeli Kemer Tokası

    Lot No: 164

    Lot: 164

    1925-1930 Cumhuriyet Başları Yüksek Rütbeli Askerlerin Taktığı Altın Vermiyeli Kemer Tokası

    TLSold
  • Büyük Taaruzun 100.yılı - Türkçe Olimpiyatları - 15 Temmuz - Sayıştayın 50.yılı - Ayasofya 1 türk Lirası

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Büyük Taaruzun 100.yılı - Türkçe Olimpiyatları - 15 Temmuz - Sayıştayın 50.yılı - Ayasofya 1 türk Lirası

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Smyrne"İzmir" Nadir Ahşap İncir Kasası-29x20cm

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Osmanlı Dönemi Smyrne"İzmir" Nadir Ahşap İncir Kasası-29x20cm

    TLSold
  • Çanakkale-Gelibolu Hatırası Kutulu Madalya

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Çanakkale-Gelibolu Hatırası Kutulu Madalya

    TLSold
  • 5 Adet Osmanlı Dönemi Osmanlıca Yazılı Teneke Tütün Tabakaları

    Lot No: 168

    Lot: 168

    5 Adet Osmanlı Dönemi Osmanlıca Yazılı Teneke Tütün Tabakaları

    TLSold
  • 1951 İzmir Bol Görselli Fuar Kataloğu-430sayfa 20x14cm

    Lot No: 169

    Lot: 169

    1951 İzmir Bol Görselli Fuar Kataloğu-430sayfa 20x14cm

    TLSold
  • 1935 Gümüş 25-50 Kuruş

    Lot No: 170

    Lot: 170

    1935 Gümüş 25-50 Kuruş

    TLSold
  • Alman Çeşmesi Görselli Gümüş Kabartma Levha-50x40cm

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Alman Çeşmesi Görselli Gümüş Kabartma Levha-50x40cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca"Maşallah" Yazılı 8 Ayar Altın Bebek Takısı-2.2gram 3x5cm

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca"Maşallah" Yazılı 8 Ayar Altın Bebek Takısı-2.2gram 3x5cm

    TLSold
  • Türkiye Tütüncüler Bankası Porselen Küllük-11cm

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Türkiye Tütüncüler Bankası Porselen Küllük-11cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Usta Damgalı Kabartma Çiçek Motifli Şekerlik-20cm

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Osmanlı Dönemi Usta Damgalı Kabartma Çiçek Motifli Şekerlik-20cm

    TLSold
  • Orijinal Dupont Çakmak-Çalışır Durumda Kusursuz

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Orijinal Dupont Çakmak-Çalışır Durumda Kusursuz

    TLSold
  • H. Kılıç İmzalı Tuval Üzaeri Yağlı Boya İstanbul Tablo-35x24cm

    Lot No: 176

    Lot: 176

    H. Kılıç İmzalı Tuval Üzaeri Yağlı Boya İstanbul Tablo-35x24cm

    TLSold
  • 1905 Tarihli Smyrne"İzmir" Baskı Fildişi Üzeri Gümüş İnsiyalli Kitap-290Sayfa 11x6cm

    Lot No: 177

    Lot: 177

    1905 Tarihli Smyrne"İzmir" Baskı Fildişi Üzeri Gümüş İnsiyalli Kitap-290Sayfa 11x6cm

    TLSold
  • Gümüş Üzeri Altın Vermiyeli Ve Yeşim Taşlı Eski Takı Seti

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Gümüş Üzeri Altın Vermiyeli Ve Yeşim Taşlı Eski Takı Seti

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca Hat Yazı Örnekleri Ve Denemeleri Konulu El Yazma Kitap-32yaprak 22x16cm

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca Hat Yazı Örnekleri Ve Denemeleri Konulu El Yazma Kitap-32yaprak 22x16cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Kars Madalyası-PİRİNÇ YENİ YAPIM

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Osmanlı Dönemi Kars Madalyası-PİRİNÇ YENİ YAPIM

    TLSold
  • Üzeri Osmanlıca Ve Yunanca Smyrne"izmir" Yazılı Smyrne Şekercizade'ye Ait Cam Kavanoz Büyük Boy-37x17cm

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Üzeri Osmanlıca Ve Yunanca Smyrne"izmir" Yazılı Smyrne Şekercizade'ye Ait Cam Kavanoz Büyük Boy-37x17cm

    TLSold
  • 1938 İtalyan Lalex Marka 925 Ayar Gümüş 2 Adet "1 dolma - 1 tükenmez" Özel Yapım Kalemler

    Lot No: 182

    Lot: 182

    1938 İtalyan Lalex Marka 925 Ayar Gümüş 2 Adet "1 dolma - 1 tükenmez" Özel Yapım Kalemler

    TLSold
  • 20.yy Avrupa Kristal Cam Mürekkep Hokkası-7x5cm

    Lot No: 183

    Lot: 183

    20.yy Avrupa Kristal Cam Mürekkep Hokkası-7x5cm

    TLSold
  • 1900-1910 Fransız Soğuk Mineli Fotoğraf Çerçevesi-6x7cm

    Lot No: 184

    Lot: 184

    1900-1910 Fransız Soğuk Mineli Fotoğraf Çerçevesi-6x7cm

    TLSold
  • 1277 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 14 Numara

    Lot No: 185

    Lot: 185

    1277 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 14 Numara

    TLSold
  • 1277  Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 21 Numara

    Lot No: 186

    Lot: 186

    1277 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 21 Numara

    TLSold
  • 1255 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 7 Numara

    Lot No: 187

    Lot: 187

    1255 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 7 Numara

    TLSold
  • 1255 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 7 Numara

    Lot No: 188

    Lot: 188

    1255 Abdulmecid Gümüş 20 Kuruş 7 Numara

    TLSold
  • 19.yy Fransız Balmumundan Yapılmış Şekerleme Kalıpları-20x12x1cm

    Lot No: 189

    Lot: 189

    19.yy Fransız Balmumundan Yapılmış Şekerleme Kalıpları-20x12x1cm

    TLSold
  • Cumhuriyet İlk Baskı Nikel Manda Gözü 1341 25 Kuruş

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Cumhuriyet İlk Baskı Nikel Manda Gözü 1341 25 Kuruş

    TLSold
  • Osmanlı Tokat Yöresine Ait Ayyıldız Motifli Ahşap Baskı Tülbent-180x70cm

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Osmanlı Tokat Yöresine Ait Ayyıldız Motifli Ahşap Baskı Tülbent-180x70cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca"İnna Fettehna" Yazılı Bosna İşi Bronz Kahve Tepsisi-25cm

    Lot No: 192

    Lot: 192

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca"İnna Fettehna" Yazılı Bosna İşi Bronz Kahve Tepsisi-25cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Lale Ve Camii Görselli Bronz Kahve Tepsisi-25cm

    Lot No: 193

    Lot: 193

    Osmanlı Dönemi Lale Ve Camii Görselli Bronz Kahve Tepsisi-25cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca "dua - sahibi hüseyin Halim bey" Yazılı Rumi Motifli Bronz Tas-21cm

    Lot No: 194

    Lot: 194

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca "dua - sahibi hüseyin Halim bey" Yazılı Rumi Motifli Bronz Tas-21cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Karadağlı Toplu Altı Patlar-Kabze Kısmı Düşmüş, Tetik Yayı Yorgun DEKORLUK TABANCA

    Lot No: 195

    Lot: 195

    Osmanlı Dönemi Karadağlı Toplu Altı Patlar-Kabze Kısmı Düşmüş, Tetik Yayı Yorgun DEKORLUK TABANCA

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Tamamı Kallavi Deriden Mamul Kemerli Subay Tabanca Kılıfı-Kemer:134x5cm kılı:19x11cm

    Lot No: 196

    Lot: 196

    Osmanlı Dönemi Tamamı Kallavi Deriden Mamul Kemerli Subay Tabanca Kılıfı-Kemer:134x5cm kılı:19x11cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Aykırı Form Bronz Süleymaniye Buhurdan-15x12cm

    Lot No: 197

    Lot: 197

    Osmanlı Dönemi Aykırı Form Bronz Süleymaniye Buhurdan-15x12cm

    TLSold
  • 75gram 2. Abdulhamid Dönemi Devlet Armalı, Ayyıldızlı, Tuğralı Ve Çeşnili Levanten Gümüş Kaşıkları-18-20cm

    Lot No: 198

    Lot: 198

    75gram 2. Abdulhamid Dönemi Devlet Armalı, Ayyıldızlı, Tuğralı Ve Çeşnili Levanten Gümüş Kaşıkları-18-20cm

    TLSold
  • 18gram İngiliz Kraliçe Victoria Dönemi Gümüş Kurşun Kalem Ve İğnedan-kalem:9cm iğnedan:6cm

    Lot No: 199

    Lot: 199

    18gram İngiliz Kraliçe Victoria Dönemi Gümüş Kurşun Kalem Ve İğnedan-kalem:9cm iğnedan:6cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Rum İşi Rumca Yazılı Kabartma Motifili Gümüş Vaftiz Tası-60gram 10cm

    Lot No: 200

    Lot: 200

    Osmanlı Dönemi Rum İşi Rumca Yazılı Kabartma Motifili Gümüş Vaftiz Tası-60gram 10cm

    TLSold
  • Sovyet Rusyası İlk Dönemleri 875 Ayar Gümüş Damgalı Çift Tören, Kutlama Bardağı-105gram 9x4x3cm

    Lot No: 201

    Lot: 201

    Sovyet Rusyası İlk Dönemleri 875 Ayar Gümüş Damgalı Çift Tören, Kutlama Bardağı-105gram 9x4x3cm

    TLSold
  • 45gram Osmanlı Dönemi Gümüş Üzeri Altın Vermiyeli Cıngıllı Bilezik-8cm

    Lot No: 202

    Lot: 202

    45gram Osmanlı Dönemi Gümüş Üzeri Altın Vermiyeli Cıngıllı Bilezik-8cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Bronz Üzeri Kıl Testere İşi El Yapımı Mevlevi Kolye Ucu-6x4cm

    Lot No: 203

    Lot: 203

    Osmanlı Dönemi Bronz Üzeri Kıl Testere İşi El Yapımı Mevlevi Kolye Ucu-6x4cm

    TLSold
  • 20.yy Başları Avrupa Gümüş Kokteyl Sunum Aparatları

    Lot No: 204

    Lot: 204

    20.yy Başları Avrupa Gümüş Kokteyl Sunum Aparatları

    TLSold
  • Cumhuriyet Başları 800 Ayar Gümüş Ayyıldız Armalı Çay Kaşıkları-11cm

    Lot No: 205

    Lot: 205

    Cumhuriyet Başları 800 Ayar Gümüş Ayyıldız Armalı Çay Kaşıkları-11cm

    TLSold
  • 1930-1940 Bursalı Ünlü Bıçak Ustası Remzi Damgalı Kehribar Saplı Kabadayı Kama-20cm

    Lot No: 206

    Lot: 206

    1930-1940 Bursalı Ünlü Bıçak Ustası Remzi Damgalı Kehribar Saplı Kabadayı Kama-20cm

    TLSold
  • Gümüş Trabzon Hasır Kazaziye Örgü Püskül Ve Kolye-42gram

    Lot No: 207

    Lot: 207

    Gümüş Trabzon Hasır Kazaziye Örgü Püskül Ve Kolye-42gram

    TLSold
  • Osmanlıca"Ankara Yadigarı" Yazılı Alman Malı Ustura-15cm

    Lot No: 208

    Lot: 208

    Osmanlıca"Ankara Yadigarı" Yazılı Alman Malı Ustura-15cm

    TLSold
  • Osmanlı Pazarına Özel Yapılmış El Boyama İstanbul Temalı Oval Pulat Tepsi-52x42cm

    Lot No: 209

    Lot: 209

    Osmanlı Pazarına Özel Yapılmış El Boyama İstanbul Temalı Oval Pulat Tepsi-52x42cm

    TLSold
  • 19.yy Çarlık Rusyası Tamamı Bronzdan Yapılmış Çar II. Alexsander Damgalı Semaver-30x15cm

    Lot No: 210

    Lot: 210

    19.yy Çarlık Rusyası Tamamı Bronzdan Yapılmış Çar II. Alexsander Damgalı Semaver-30x15cm

    TLSold
  • Çarlık Rusyası Dönemi Savatlı, İşlemeli, 84 Damgalı Gümüş Tatlı Kaşıkları-54gram

    Lot No: 211

    Lot: 211

    Çarlık Rusyası Dönemi Savatlı, İşlemeli, 84 Damgalı Gümüş Tatlı Kaşıkları-54gram

    TLSold
  • 1900 Başları İzmir İşi Damgalı Gümüş Çift Hazneli Kuş Figürlü Nadir Buhurdan-343gram 15x17cm

    Lot No: 212

    Lot: 212

    1900 Başları İzmir İşi Damgalı Gümüş Çift Hazneli Kuş Figürlü Nadir Buhurdan-343gram 15x17cm

    TLSold
  • 18-19.yy Fransız Özel Yapım Çil Kondisyon Mine İşçilikli İkon İstavroz-15x10cm

    Lot No: 213

    Lot: 213

    18-19.yy Fransız Özel Yapım Çil Kondisyon Mine İşçilikli İkon İstavroz-15x10cm

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Klipsi Gümüş Üzeri Svarovski Taşlarla Süslenmiş Kum İnci Gerdanlık-habbe boyu:0,2-0,3mm

    Lot No: 214

    Lot: 214

    Osmanlı Dönemi Klipsi Gümüş Üzeri Svarovski Taşlarla Süslenmiş Kum İnci Gerdanlık-habbe boyu:0,2-0,3mm

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 217

    Lot: 217

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 218

    Lot: 218

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 219

    Lot: 219

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 220

    Lot: 220

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    Lot No: 221

    Lot: 221

    Kazım Karabekirin Taburuna Ait ÇOK NADİR Osmanlı-Bulgar Savaşına Ait Osmanlıca"Binbaşı Kazım Bey'in(Kazım Karabekir) ma'iyyetinde 327 senesi Ağustos'u sunûf-i muhtelife zâbitânı ile birlikde Osmanlı-Bulgar hudûdu Yazılı Kabin Fotoğrafları Serisi-LOOT 216-216-217-218-219-220-221 BİRBİRİNİN DEVAMI VE AYNI SERİNİN FOTOĞRAFLARIDIR Bulgar-Osmanlı savaşları, 14. yüzyılın ikinci yarısında dağılan İkinci Bulgar İmparatorluğu'ndan arta kalan krallıklar ile Osmanlı İmparatorluğu arasında gerçekleşmiştir. Savaşlar, Bulgar İmparatorluğu'nun çökmesi ve Osmanlı İmparatorluğu'na tabi kılınmasıyla sonuçlandı ve Temmuz 1393'te Osmanlı'nın Tırnovo'yu fethi ile fiilen sona erdi ancak Vidin Çarlığı 1396'ya kadar ve Dobruca Despotluğu 1411'e kadar biraz daha uzun süre ayakta kaldı. Savaşlar sonucunda Osmanlı İmparatorluğu, Tuna Nehri'nden Ege Denizi'ne uzanan Balkan yarımadasındaki topraklarını büyük ölçüde genişletti.

    TLSold
  • Osmanlı Dönemi Osmanlıca Baskı Altın Tesipli Ruzname-170cm

    Lot No: 222

    Lot: 222

    Osmanlı Dönemi Osmanlıca Baskı Altın Tesipli Ruzname-170cm

    TLSold
  • Çanakkale Hatıra Rozeti

    Lot No: 223

    Lot: 223

    Çanakkale Hatıra Rozeti

    TLSold
  • 2 adet Ayyıldızlı Eski Süngü Kını-25cm

    Lot No: 224

    Lot: 224

    2 adet Ayyıldızlı Eski Süngü Kını-25cm

    TLSold
  • 99 Habbe Eski Ağaç Namaz Tesbihi

    Lot No: 225

    Lot: 225

    99 Habbe Eski Ağaç Namaz Tesbihi

    TLSold
  • Gümüş Bağlantılı Eski Orjinal İnci Kolye

    Lot No: 226

    Lot: 226

    Gümüş Bağlantılı Eski Orjinal İnci Kolye

    TLSold
  • 1936 Sanatçı İmzalı Sulu Boya Resim-35x30cm

    Lot No: 227

    Lot: 227

    1936 Sanatçı İmzalı Sulu Boya Resim-35x30cm

    TLSold
  • 2 Adet Osmanlı Dönemi Tütün Kağıdı

    Lot No: 228

    Lot: 228

    2 Adet Osmanlı Dönemi Tütün Kağıdı

    TLSold
  • 6 Adet "Toyota" Marka Yazılı Fincan Zarfı

    Lot No: 229

    Lot: 229

    6 Adet "Toyota" Marka Yazılı Fincan Zarfı

    TLSold