Lot: 1

Güncel Fiyat: 100 TL Açılış Fiyatı: 100 TL Tahmini: TL Lot Sizde Değil Lot Sizde

Nurettin Mavi Tarafından Tümgeneral Mehmet Ali Büyükçakmağa Özel Yapılmış Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Aesculapius'a Bir Ziyaret" Sahnesi Tablo

76x176cm "Diana Ve Venüs'ün Sağlık Tanrısı(Aesculapius) Ziyareti Sahnesi" (İngiltere'de Bir Müzayade Evinde Ürünün İlk Yapımının Satılış Fiyatı Ve Detayı Örnektedir: https://www.christies.com/en/lot/lot-5701844)

- TL
Pey Ver Lot Sizde Peyiniz iletildi
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • Canlı müzayede tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.
  •  
  • Lotlar
  • Kazandıklarım
  • Nurettin Mavi Tarafından Tümgeneral Mehmet Ali Büyükçakmağa Özel Yapılmış Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Aesculapius'a Bir Ziyaret" Sahnesi Tablo-76x176cm "Diana Ve Venüs'ün Sağlık Tanrısı(Aesculapius) Ziyareti Sahnesi" (İngiltere'de Bir Müzayade Evinde Ürünün İlk Yapımının Satılış Fiyatı Ve Detayı Örnektedir: https://www.christies.com/en/lot/lot-5701844)

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Nurettin Mavi Tarafından Tümgeneral Mehmet Ali Büyükçakmağa Özel Yapılmış Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Aesculapius'a Bir Ziyaret" Sahnesi Tablo-76x176cm "Diana Ve Venüs'ün Sağlık Tanrısı(Aesculapius) Ziyareti Sahnesi" (İngiltere'de Bir Müzayade Evinde Ürünün İlk Yapımının Satılış Fiyatı Ve Detayı Örnektedir: https://www.christies.com/en/lot/lot-5701844)

    TLSatıldı
  • Süleyman Şahin (Çoban Ressam) İmzalı Yağlı Boya Tablo-28x45cm Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır. Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10.000 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Süleyman Şahin (Çoban Ressam) İmzalı Yağlı Boya Tablo-28x45cm Sanatçı 14 Nisan 1949'da Günyüzü, Sivrihisar, Eskişehir'de doğdu. "Çoban Ressam" olarak tanınan ressam Süleyman Şahin ailevi nedenlerden ilkokul 4'üncü sınıfa kadar eğitim görüp yarıda bırakmıştır. Çocuk yaşlardan itibaren çalışmaya başlayarak Ankara'da geçimini sağlamak için çobanlık yapmaya başlayan Süleyman Şahin'in resime olan ilgisi ve yeteneği fark edilince sanata yönelmiştir. Çizdiği manzara resimlerinde kırsal yaşamı işlemesi ve geçmişte çobanlık yapması nedeniyle sanat çevrelerinde "Çoban Ressam" adıyla tanınmıştır. Sanatçı 1986'da yerleştiği Bursa'da Ressamlar Sokağı'nı kurarak burada yetenekli yeni ressamların yetişmesinde pay sahibi olmuştur. Resimlerinde Van Gogh, Edouard Manet, Claude Monet ve Sisley gibi büyük ressamları örnek almıştır. Çoban Ressam Süleyman Şahin'in çoğu yurt dışında olmak üzere özel kolleksiyonlarda müzelerde bulunan çizdiği doğa ve kırsal yaşamı anlatan 10.000 binin üzerinde portre çalışması vardır. Sanatçı evli olup yaşamını Bursa ve Ankara'da sürdürmektedir

    TLSatıldı
  • Osmanlıca İmzalı Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Padişah Sultan Mehmet Reşad" Portresi-30x40cm İMZA/RESSAM:1910 TARİHLİ OSMANLI RESSAM İMZALI

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Osmanlıca İmzalı Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Padişah Sultan Mehmet Reşad" Portresi-30x40cm İMZA/RESSAM:1910 TARİHLİ OSMANLI RESSAM İMZALI

    TLSatıldı
  • 19.yy Yekpare Ağaç Üzeri Oyma İşçilikli İran Şahının (Muhammed Şah) Çok Sevdiği Atmaca Kuşuna İthafen Farsça Şiirsel Methiye-65x145cm

    Lot No: 4

    Lot: 4

    19.yy Yekpare Ağaç Üzeri Oyma İşçilikli İran Şahının (Muhammed Şah) Çok Sevdiği Atmaca Kuşuna İthafen Farsça Şiirsel Methiye-65x145cm

    TLSatıldı
  • Mustafa Kemal Gözen İmzalı Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mağara İçinden Deniz Manzarası" Tablo-50x80cm Mustafa Kemal Gözen, hayatını resim çizmeye adamış başarılı Trabzonlu ressamdır. Realist çalışmalarının yanında bir çok sürrealist, emresyonist, soyut tarzda eserleri mevcuttur. Kendisi malesef hayatta değildir.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Mustafa Kemal Gözen İmzalı Kanvas Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mağara İçinden Deniz Manzarası" Tablo-50x80cm Mustafa Kemal Gözen, hayatını resim çizmeye adamış başarılı Trabzonlu ressamdır. Realist çalışmalarının yanında bir çok sürrealist, emresyonist, soyut tarzda eserleri mevcuttur. Kendisi malesef hayatta değildir.

    TLSatıldı
  • Tanya Doncova İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Dönemi Simit Satıcısı" Tablo-35x50cm

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Tanya Doncova İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Dönemi Simit Satıcısı" Tablo-35x50cm

    TLSatıldı
  • Şehnaz Aykaç İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Monalisa" Tablo-60x90cm İstanbul doğumlu olan sanatçı,1990 yılında ressam Nihal Atamer ile özgün resim ve yağlıboya çalışmalarına başladı. Aynı dönemde kendi açtığı atölyede Prof.Basri Erdem ile resim çalışmalarına devam etti. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Prof.Dr Tayfun Erdoğmuşile desen ve yağlıboya çalışmaya başladı. Atilla Tos, Selahattin Yıldırım ve Mustafa Horasan ile özgün resim çalışmalarını pekiştirdi. Sanatçı, sanatsal çalışmalarında birçok değişik teknikle resim yapmayı hayat biçimi olarak benimsedi.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Şehnaz Aykaç İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Monalisa" Tablo-60x90cm İstanbul doğumlu olan sanatçı,1990 yılında ressam Nihal Atamer ile özgün resim ve yağlıboya çalışmalarına başladı. Aynı dönemde kendi açtığı atölyede Prof.Basri Erdem ile resim çalışmalarına devam etti. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünde Prof.Dr Tayfun Erdoğmuşile desen ve yağlıboya çalışmaya başladı. Atilla Tos, Selahattin Yıldırım ve Mustafa Horasan ile özgün resim çalışmalarını pekiştirdi. Sanatçı, sanatsal çalışmalarında birçok değişik teknikle resim yapmayı hayat biçimi olarak benimsedi.

    TLSatıldı
  • Filiz İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kuru Ağaç" Tablo-30x40cm

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Filiz İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Kuru Ağaç" Tablo-30x40cm

    TLSatıldı
  • Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Dönemi İstanbul Çeşmesi" Tablo-60x90cm

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Dönemi İstanbul Çeşmesi" Tablo-60x90cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-50x70cm

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-50x70cm

    TLSatıldı
  • Mehmet Arpacık İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mısır Tarlası" Tablo-50x70cm Mehmet Arpacık: 1946’da İstanbul da doğdu. 1957-1965 Saint Benoit Fransız Erkek Lisesi ve Galatasaray Lisesi Şükrü Aytunç, Kemal Zeren, Prof.Halil Dikmen’den özel resim dersleri aldı. 1965-66 Sümerbank Yıldız Porselen Fabrikası’nda desinatör olarak çalıştı. 1970 sonrası kendi atölyelerinde resim, heykel, serigrafi ve seramik yaptı. 1983-2020 arasında Ankara, Adana, Antalya, İstanbul ve Mersin’de bir çok kişisel sergi açtı, Türkiye ve Almanya’da karma sergilere katıldı.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Mehmet Arpacık İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Mısır Tarlası" Tablo-50x70cm Mehmet Arpacık: 1946’da İstanbul da doğdu. 1957-1965 Saint Benoit Fransız Erkek Lisesi ve Galatasaray Lisesi Şükrü Aytunç, Kemal Zeren, Prof.Halil Dikmen’den özel resim dersleri aldı. 1965-66 Sümerbank Yıldız Porselen Fabrikası’nda desinatör olarak çalıştı. 1970 sonrası kendi atölyelerinde resim, heykel, serigrafi ve seramik yaptı. 1983-2020 arasında Ankara, Adana, Antalya, İstanbul ve Mersin’de bir çok kişisel sergi açtı, Türkiye ve Almanya’da karma sergilere katıldı.

    TLSatıldı
  • Vagıf İbrahim(1945) İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Camiiye Giden Sokak" Tablo-42x50cm

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Vagıf İbrahim(1945) İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Camiiye Giden Sokak" Tablo-42x50cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Sonbaharda Orman" Tablo-50x62cm

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Sonbaharda Orman" Tablo-50x62cm

    TLSatıldı
  • S.Seyhan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Palmiyler" Tablo-17x23cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    S.Seyhan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Palmiyler" Tablo-17x23cm

    TLSatıldı
  • Bilgen Tüjen İmzalı Karton Üzeri Sulu Boya "Osmanlı'da Nargile"-50x70cm İzmir doğumlu Bilgen Tüjen, İngiltere'de St. Jhon's Centre'da üç buçuk yıl seramik eğitimi aldı ve daha sonra 1992-1997 yılları arasında Gökhan Anlağan'ın atölyesinde çalıştı. Desen ile başlayan resim serüvenine tuval üzerine yağlıboya çalışmaları ile devam eden sanatçı, çalışmalarında ışığı deniyor. Geleneksel resim sanatının kalıcılığına inanan Tüjen, çağdaş resim anlayışına özel yorumlar getirme uğraşısı veriyor. Resim sanatında Vermeer'den etkilenen Tüjen, çalışmalarını kendi özel atölyesinde sürdürüyor.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Bilgen Tüjen İmzalı Karton Üzeri Sulu Boya "Osmanlı'da Nargile"-50x70cm İzmir doğumlu Bilgen Tüjen, İngiltere'de St. Jhon's Centre'da üç buçuk yıl seramik eğitimi aldı ve daha sonra 1992-1997 yılları arasında Gökhan Anlağan'ın atölyesinde çalıştı. Desen ile başlayan resim serüvenine tuval üzerine yağlıboya çalışmaları ile devam eden sanatçı, çalışmalarında ışığı deniyor. Geleneksel resim sanatının kalıcılığına inanan Tüjen, çağdaş resim anlayışına özel yorumlar getirme uğraşısı veriyor. Resim sanatında Vermeer'den etkilenen Tüjen, çalışmalarını kendi özel atölyesinde sürdürüyor.

    TLSatıldı
  • Zeki Göz İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy Evi" Tablo-50x90cm

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Zeki Göz İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy Evi" Tablo-50x90cm

    TLSatıldı
  • Çağlayan Aydoğdu İmzalı Karton Üzeri Sulu Boya "Bursa Setbaşı Caddesi"-38x60cm Çağlayan Aydoğdu 1954 Kütahya Simav doğumludur. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı. En son Bursa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinden emekli oldu. Halen Bursa’da özel bir atölyede çalışmaktadır. Bugüne kadar birçok kişisel sergi açtı ve karma sergilere katıldı. Özel ve resmi koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Resimlerinin konusunu genelde doğadan almaktadır. Doğada kendisine güzel görünen herşeyi resmekten hoşlanıyor. Resimlerini suluboya tekniğinde çalışıyor. Suyun renklerle dansı, suluboyanın kendine özgü şeffaflığı her zaman kendisine ilham vermiştir. Kütahya Kültür Sanat Derneği ve Bursa Suluboya Derneği üyesidir. Evli ve iki çocuk sahibidir.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Çağlayan Aydoğdu İmzalı Karton Üzeri Sulu Boya "Bursa Setbaşı Caddesi"-38x60cm Çağlayan Aydoğdu 1954 Kütahya Simav doğumludur. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli okullarda resim öğretmenliği yaptı. En son Bursa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinden emekli oldu. Halen Bursa’da özel bir atölyede çalışmaktadır. Bugüne kadar birçok kişisel sergi açtı ve karma sergilere katıldı. Özel ve resmi koleksiyonlarda eserleri bulunmaktadır. Resimlerinin konusunu genelde doğadan almaktadır. Doğada kendisine güzel görünen herşeyi resmekten hoşlanıyor. Resimlerini suluboya tekniğinde çalışıyor. Suyun renklerle dansı, suluboyanın kendine özgü şeffaflığı her zaman kendisine ilham vermiştir. Kütahya Kültür Sanat Derneği ve Bursa Suluboya Derneği üyesidir. Evli ve iki çocuk sahibidir.

    TLSatıldı
  • Z. Gürol İmzalı Duralit Üzeri Yağlı Boya "Dağ Manzarası" Tablo-38x77cm

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Z. Gürol İmzalı Duralit Üzeri Yağlı Boya "Dağ Manzarası" Tablo-38x77cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Sahil Kıyısı" Tablo-60x90cm

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Sahil Kıyısı" Tablo-60x90cm

    TLSatıldı
  • M. Alparslan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy Kadınları" Tablo-40x50cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    M. Alparslan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Köy Kadınları" Tablo-40x50cm

    TLSatıldı
  • Zviyad Cherkezi İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Geceleri" Tablo-40x60cm

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Zviyad Cherkezi İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "İstanbul Geceleri" Tablo-40x60cm

    TLSatıldı
  • Songge İmzalı Duralit Üzeri Guaj Boya "Pembe Güller" Tablo-50x65cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Songge İmzalı Duralit Üzeri Guaj Boya "Pembe Güller" Tablo-50x65cm

    TLSatıldı
  • Fahrettin Mergan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Kayıkçıları" Tablo-50x100cm

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Fahrettin Mergan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Kayıkçıları" Tablo-50x100cm

    TLSatıldı
  • Türker İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Taş Sokak" Tablo-60x80cm

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Türker İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Taş Sokak" Tablo-60x80cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-50x60cm

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-50x60cm

    TLSatıldı
  • Turan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Orman Yolu" Tablo-30x50cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Turan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Orman Yolu" Tablo-30x50cm

    TLSatıldı
  • Ufuk Günaydın İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Nehir Evi" Tablo-48x88cm

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Ufuk Günaydın İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Nehir Evi" Tablo-48x88cm

    TLSatıldı
  • Ş. Coşkundeniz İmzalı Duralit Üzeri Yağlı Boya "Orman Yolu" Tablo-38x88cm

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Ş. Coşkundeniz İmzalı Duralit Üzeri Yağlı Boya "Orman Yolu" Tablo-38x88cm

    TLSatıldı
  • Celal İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Nü" Tablo-60x75cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Celal İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Nü" Tablo-60x75cm

    TLSatıldı
  • Denver İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Orman" Tablo-51x41cm

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Denver İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Orman" Tablo-51x41cm

    TLSatıldı
  • Dulan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Samandan Ev" Tablo-16x22cm

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Dulan İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Samandan Ev" Tablo-16x22cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-33x50cm

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-33x50cm

    TLSatıldı
  • T. Malinay İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Japon Ormanı" Tablo-32x40cm

    Lot No: 33

    Lot: 33

    T. Malinay İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Japon Ormanı" Tablo-32x40cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Yüzücü" Tablo-30x40cm

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Yüzücü" Tablo-30x40cm

    TLSatıldı
  • Güzin Duran İmzalı Duralit Üzeri Yağlı Boya Tablo-35x50cm Güzin Duran, Türk ressam ve hattat. İnas Sanâyi-i Nefîse Mektebi'nin ilk mezunlarındandır. Yağlı boya manzara ve natürmort resimlerin yanı sıra hat levhalar ve yazı-resim türünde çok sayıda eser üretmiştir. Topkapı Sarayı Müzesi Resim Koleksiyonu'nda ikiyüzü aşkın suluboya resmi bulunmaktadır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Güzin Duran İmzalı Duralit Üzeri Yağlı Boya Tablo-35x50cm Güzin Duran, Türk ressam ve hattat. İnas Sanâyi-i Nefîse Mektebi'nin ilk mezunlarındandır. Yağlı boya manzara ve natürmort resimlerin yanı sıra hat levhalar ve yazı-resim türünde çok sayıda eser üretmiştir. Topkapı Sarayı Müzesi Resim Koleksiyonu'nda ikiyüzü aşkın suluboya resmi bulunmaktadır.

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-50x40cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-50x40cm

    TLSatıldı
  • Haydar Besim Aydar İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya Natörmort Tablo-45x80cm Haydar Besim Aydar 1933 yılında Eskişehir’in Çifteler ilçesinde dünyaya geldi. Babasının resimlerinden etkilenen sanatçı çok küçük yaşta resim yapmaya başladı. Daha ilkokul yıllarından sanatçının resim yeteneği öğretmenleri tarafından keşfedildi ve destek gördü. Bu süreçte ilk çalışmaları olarak adlandırdığı çok sayıda Atatürk portresi çizdi. İlkokulu tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul Çapa’ya taşındı ve ortaokulda Çağdaş Türk Sanatında lirik soyutlamacı anlayışının öncülerinden biri olan ünlü ressam Hasan Kavruk’tan ders aldı. O dönem yağlı boya ile tanıştı.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Haydar Besim Aydar İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya Natörmort Tablo-45x80cm Haydar Besim Aydar 1933 yılında Eskişehir’in Çifteler ilçesinde dünyaya geldi. Babasının resimlerinden etkilenen sanatçı çok küçük yaşta resim yapmaya başladı. Daha ilkokul yıllarından sanatçının resim yeteneği öğretmenleri tarafından keşfedildi ve destek gördü. Bu süreçte ilk çalışmaları olarak adlandırdığı çok sayıda Atatürk portresi çizdi. İlkokulu tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte İstanbul Çapa’ya taşındı ve ortaokulda Çağdaş Türk Sanatında lirik soyutlamacı anlayışının öncülerinden biri olan ünlü ressam Hasan Kavruk’tan ders aldı. O dönem yağlı boya ile tanıştı.

    TLSatıldı
  • Sam İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Değirmen" Tablo-30x60cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Sam İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Değirmen" Tablo-30x60cm

    TLSatıldı
  • İmzalı (İmza Okunamamıştır) Tuval Üzeri Yağlı Boya "Nü" Tablo-50x70cm

    Lot No: 39

    Lot: 39

    İmzalı (İmza Okunamamıştır) Tuval Üzeri Yağlı Boya "Nü" Tablo-50x70cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Semazenler" Tablo-50x70cm

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya "Semazenler" Tablo-50x70cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-60x80cm

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-60x80cm

    TLSatıldı
  • Necla İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-30x40cm

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Necla İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-30x40cm

    TLSatıldı
  • Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-40x50cm

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Anonim Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-40x50cm

    TLSatıldı
  • İmzalı (Rusça) Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Dönemi Balkan Ülkelerinden Köy Sokağı (Kosova-Kırım)" Tablo-29x40cm

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İmzalı (Rusça) Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Dönemi Balkan Ülkelerinden Köy Sokağı (Kosova-Kırım)" Tablo-29x40cm

    TLSatıldı
  • Anonim Kontraplak Üzeri Sürrealist "İlk Çağ İnsanları" Tablo-23x33cm

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Anonim Kontraplak Üzeri Sürrealist "İlk Çağ İnsanları" Tablo-23x33cm

    TLSatıldı
  • N. Saat Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-70x100cm

    Lot No: 46

    Lot: 46

    N. Saat Tuval Üzeri Yağlı Boya Tablo-70x100cm

    TLSatıldı
  • Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Döneminden Yaşlı Adam" Tablo-60x90cm

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Döneminden Yaşlı Adam" Tablo-60x90cm

    TLSatıldı
  • Arslan ERDOOĞAN İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Bursa Evleri" Tablo-34x44cm

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Arslan ERDOOĞAN İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Osmanlı Bursa Evleri" Tablo-34x44cm

    TLSatıldı
  • Llapo İmzalı Karton Üzeri Sulu Boya Tablo-23x30cm

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Llapo İmzalı Karton Üzeri Sulu Boya Tablo-23x30cm

    TLSatıldı
  • Sevgi İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Lale Bahçesi" Tablo-40x100cm

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Sevgi İmzalı Tuval Üzeri Yağlı Boya "Lale Bahçesi" Tablo-40x100cm

    TLSatıldı